کوالالامپور کشوری ارزان است یا گران؟ – چیدانه
۱۴۰۳-۰۸-۲۴تسلا برای ششمینبار در یک سال، برای سایبرتراک فراخوان داد؛ این بار بهدلیل نقص فنی اینورتر – زومیت
۱۴۰۳-۰۸-۲۴
حسن روحانی، در ادامه دیدارهای دورهای خود با استانداران دولتهای یازدهم و دوازدهم گفت: دولت چهاردهم در شرایط سختی مسئولیت را برعهده گرفته است؛ تا جایی که میتوان گفت سال ۹۲ که دولت یازدهم آغاز به کار کرد، ما با رشد اقتصادی منفی ۸.۵ درصد، تصمیم ۱+۵ برای جنگ با ایران، صادرات ۹۰۰ هزار بشکه نفت در روز و تورم نقطهبهنقطه ۴۲ درصدی مواجه بودیم، ولی شرایط امروز از لحاظ اقتصادی و سیاست خارجی و تحریم حتی از آن زمان هم پیچیدهتر است.
به گزارش سایت حسن روحانی، رئیس جمهور سابق اظهار داشت: بودجه سال آینده نشان میدهد ما با چه مشکلاتی مواجه خواهیم بود. سهم نفت در منابع عمومی بودجه ۴۴.۲ درصد و درآمدهای مالیاتی ۳۲.۷ درصد در نظر گرفته شده است. صادرات یک میلیون و ۸۵۰ هزار بشکه نفت در روز با قیمت ۶۳ دلار پیشبینی شده است که یک میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه در روز سهم دولت، ۵۵۰ هزار بشکه سهم نیروهای مسلح و ۵۰ هزار بشکه برای بازپرداخت تعهدات در نظر گرفته شده است که تحقق فروش این میزان نفت با توجه به شرایط ناشی از نتیجه انتخابات آمریکا و وضعیت منطقه، بعید به نظر میرسد.
روحانی در زمینه مسائل منطقه گفت: اسرائیل درصدد گسترش جنگ در منطقه با هدف استحکام دولت متزلزل خود و کشاندن ایران به جنگ است؛ لذا با حمله به ساختمان جنب سفارت ایران در دمشق، تلاش کرد تا ایران را وارد جنگ کند و امروز هم میخواهد ایران را وارد جنگ تمامعیار کند و حتی پای آمریکا را به میان بکشاند و کشورهای منطقه را هم رودرروی ما قرار دهد، اما تاکنون هدایتها و ارشادات رهبری مانع از اجرای این هدف شوم شده است، گرچه تا حدی جنگ دامان ما را فراگرفته است. ما امروز نیاز به تدبیر قوی و همهجانبه داریم تا اسرائیل را در این اهدافش ناکام بگذاریم. اسرائیل تاکنون در تمام ادعاهایش که گفته بود در زمان کوتاه چند ماهه، حماس و حزبالله لبنان را از بین میبرد و اسرای خود را آزاد میکند، ناکام مانده است، گرچه صدمات زیادی به حماس و حزبالله و جهاد اسلامی وارد شده است، اما اسرائیل به اهدافش نرسید و هرگز نخواهند رسید.
رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم با اشاره به نتایج انتخابات ریاستجمهوری آمریکا و پیروزی دونالد ترامپ گفت: مواجهه با دولت آینده آمریکا نیاز به برنامهریزی دقیقی دارد. ترامپ در سال ۹۷ تصمیم گرفت تا نظام جمهوری اسلامی را سرنگون کند. در آن زمان بحث آنها تنها ضربه به برجام یا جلوگیری از فروش نفت ایران نبود. مشاور امنیت ملی آمریکا به صراحت اعلام کرد که نظام جمهوری اسلامی ایران ۲۲ بهمن امسال را جشن نخواهد گرفت که جهان شاهد شکست آمریکا در این توطئه بود. اگر در دولت یازدهم موفق شدیم تحریم را برداریم، در دولت دوازدهم با هدایت رهبر معظم انقلاب و حمایت مردم، موفق شدیم نظام را در برابر توطئه آمریکا و رژیم صهیونیستی حفظ کنیم. دولت دوازدهم دولت مقاومت و ایستادگی بود. نگذاشتیم ترامپ در زدن ضربه اساسی به ایران موفق شود و حتی او که بیمیل نبود ایران را وارد جنگ کند، در این هدف هم او را ناکام گذاشتیم. در جلسه شورای امنیت سازمان ملل در سال ۹۷ که به ریاست ترامپ تشکیل شده بود از ۱۵ عضو، ۱۲ عضو رودرروی ترامپ ایستادند و از برجام حمایت کردند. در مقطع بعدی ترامپ تلاش کرد از لغو تحریم تسلیحاتی ایران در سال ۲۰۲۰ جلوگیری کند که باز هم ناموفق بود. در طرح بعدی برای اجرای طرح ماشه نسبت به برجام هم تلاش زیادی کرد که ناموفق بود. ترامپ در طول آن ۳ سال در همه طرحهای سیاسی علیه ایران دچار شکست تحقیرآمیز شد.
وی افزود: ترامپ یک بار با ما زورآزمایی کرده است. ۴ سال روبهروی ایران ایستاد و به انواع توطئهها دست زد ولی به اهدافش نرسید. البته شرایط امروز کمی متفاوت است ولی باز هم با تدبیر میشود از این مسیر سخت عبور کرد. گرچه با توجه به مسائل منطقه کار سختتر است، اما معنیاش این نیست که نتوانیم از این مشکلات عبور کنیم. با توکل به خداوند و انسجام و وحدت ملی و ارشادات رهبر معظم انقلاب میتوانیم یک بار دیگر دشمنان را ناکام نماییم و توطئههای شرورانه آنها را خنثی کنیم.